Om oss

Håll irriterande insekter ute utan att behöva stänga dina fönster. Med ett insektsnät kan du fortsätta att ventilera och se till att inga myggor eller flugor kommer in i ditt hem. Vi erbjuder nät lösningar för alla typer av fönster.

Vårat mål

Vårt mål är enkelt, en mera hälsosam inomhus miljö.

Vi människor, stora som små, tillbringar en stor del av vårt liv inomhus. Under den tiden är vårt välbefinnande beroende av en fungerande ventilation. Är luftomsättningen långsam koncentreras giftiga gaser från byggmaterial och inredning, fukt och unkna dofter i innemiljön.

Med ett insektsnät slipper man få in oinbjudna flygande gäster när man vädrar ut. Man kan hålla fönstret öppet längre och få fri tillgång till frisk luft. Känslan av att vara utomhus fast att vara kvar i rummet är helt underbart.

Kund omdömen

“Otroligt smidigt myggnät, enkelt att montera var det ochså passar perfekt i fönster, änligen kan vi sova utan mygg surret”
Karin.H
“Fick min myggnät hem igår. Såååå nöjd! Lätt att montera, Jag har blivit rekommenderad Soletta och jag kommer rekommendera vidare till andra. Så nöjd!”
Ellinor.S
“Suveräna produkter som inte kostar för mycket, gedigen kvalité och riktigt smidiga att öppna och stänga. stort plus att det går att byta nätet ifall olyckan är framme ”
Peter.J